10 Pieces that You Should Have in Your Closet
10 Pieces that You Should Have in Your Closet

În orice domeniu există o bază. De exemplu, în matematică baza este dată de numere, adunări, scăderi, figuri geometrice și proprietăți ale acestora. În schimb în modă baza este formată din, piese vestimentare cu ajutorul cărora îți poți alcătui ținute faine indiferent de sezon. Este o bază pe care o poți considera o bună prietenă și la care poți apela ori de câte ori nu știi în ce să te îmbraci. Rămâi alături de mine pentru a descoperi 10 piese care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă:

1. O fustă midi

Plisate, drepte, colorate sau cu imprimeu, fustele midi se găsesc într-o varietate de modele care să satisfacă toate gusturile și toate pretențiile. Versatile și foarte feminine, ele sunt adevărate ajutoare de nădejde. Spre exemplu, eu am ales să port această fustă midi de culoarea piersicii cu o bluză feminină și cu pantofii mei preferați ai momentului.

2. Un sacou

trending purple

Să recunoaștem! Este era în care corporațiile se extind, din ce în ce mai multe persoane au un job la birou și implicit, adoptă o ținută office. Iar sacoul, ca piesă de sine stătătoare, se găsește în acest scenariu. Un sacou nu doar că reprezintă o piesă esențială, reprezintă ACEA PIESĂ care nu se demodează prea ușor.

3. Blugi

Nu este nimic surprinzător aici, nu-i așa? În ultimii 40 de ani, ei au devenit o piesă de nelipsit din garderoba oricărei persoane. Pentru o ținută modernă, recomand blugii cu tăietură dreaptă și talie înaltă sau blugii de tip mom jeans care au luat cu asalt tendințele în ultima perioadă.

10 Pieces that You Should Have in Your Closet

4. O geantă de dimensiuni mici

Majoritatea femeilor se fac vinovate de păcatul de a căra permanent o geantă mare, plină cu de toate. Și când spun de toate, chiar nu exagerez. De la dulciuri, agende și pile de unghii, până la rujuri, șervețele și plasturi, o geantă mare poate conține orice. Opusul acesteia este o geantă de dimensiuni mai mici, cochetă, care calibrează această dezordine. Și care este perfectă pentru ieșirile în oraș!

5. Sandale cu barete

Recunosc, am trișat puțin la această categorie, pentru că sandalele cu barete se găsesc în două secțiuni: ca pantofi eleganți pentru un eveniment deosebit sau ca sandale casual pentru zilele călduroase de vară. Indiferent de categorie, sandalele cu barete sunt moderne, elegante și merg cu orice. Sau aproape orice.

6. Un trenci clasic

Știu că este vară, dar nu puteam să nu amintesc de această piesă esențială care oferă un look elevat în mai puțin de 5 minute. Un trenci este o piesă de rezistență în care merită să investești și care revine în modă sezon de sezon.

Uite aici un exemplu despre cum poți purta un trenci.

7. Pantofi sport albi

Pantofi sport cu o rochie cu imprimeu floral? Bifat. Pantofi sport cu blugi și sacou? Bifat. Pantofi sport cu o salopetă colorată de vară? Bifat. Pe scurt, pantofii sport albi sunt super versatili și dau un aer lejer chiar și celei mai sofisticate ținute.

8. Un pulover pufos

Un pulover pufos este ca un prieten bun la care apelezi când ai nevoie de ajutor. Un pulover pufos îți va ușura misiunea de a crea o ținută, ținând cont că nu mai trebuie îmbrăcate decât picioarele. Cu o fustă, blugi sau pantaloni scurți, vei crea rapid un look modern, fără prea mult efort.

Detalii ținută – Fustă: Poema (model similar aici) | Bluză: Zara (model similar aici) | Geantă: Aldo | Pantofi: Asos

9. O cămașă albă clasică

Why you should buy a white dress right now

O cămașă albă poate fi purtată atât ca articol vestimentar de sine stătător, cât și pe dedesubtul unei alte piese. Clasică, elegantă și cu mult bun-gust, o cămașă albă este de nelipsit din garderoba oricărei persoane care dorește să creeze ținute de impact.

10. Pantaloni negri

La fel ca și blugii, pantalonii clasici negri sunt un articol de nelipsit în vederea creării garderobei perfecte. Pentru un accent modern, recomand pantalonii negri tip țigaretă (adică pe cei care ajung până la jumătatea gambei) și pe cei cu talie înaltă.

Tu ai aceste piese în garderobă?

8 opinii la “10 piese care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă”

  1. I feel like I often read „staples” posts like these and I’m missing half of the items, but this time around I can honestly say I have every single thing in my closet right now! Yay! I love your essentials and these photos!

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.