Inchide ochii si imagineaza-ti: artificii, sampanie, aperitive cochete, stralucire … . Am reusit sa te introduc in atmosfera Revelionului?

Aceasta sarbatoare grandioasa care marcheaza simultan sfarsitul si inceputul trebuie petrecuta intr-un mod fabulos. Gasesc ca cea mai potrivita alegere pentru Revelion este o rochie fermecatoare, care sa se plieze pe acordurile acestei petreceri. Si cum tot ceea ce se gaseste in magazine in aceasta perioada este ofertant, am alcatuit o lista care te va scuti de multe eforturi de cercetare. Iata, asadar, 5 tipuri de rochii care garantat te vor face sa arati fabulos de Revelion:

1. Culori solide si taieturi asimetrice

O interpretare moderna, rochia cu taieturi asimetrice avantajeaza orice tip de silueta. Are un aer usor strengaresc si reuseste sa se evidentieze printre celelalte tipuri de rochii. Eu am ales sa ii dau un aer unic, adaugand o helanca rosie (mai ales ca pe aici este frig de Revelion). Sandalele cu aripi de fluture si clutch-ul auriu au completat perfect tinuta prezentata.

2. Paiete

 Sursa: Pinterest

Paietele nu pot da gres la un astfel de eveniment. Stralucitoare, asemenea sarbatorii, ele se vor modula perfect dupa ritmul petrecerii. Propunerea din imagine mi se pare excelenta. Sandalele simple completeaza perfect modelul rochiei.

3. Efect metalizat

 Sursa: Pinterest

Traim intr-o era in care lucrurile se schimba cu rapiditate, iar moda tine pasul constant cu toate aceste schimbari. Rochia cu efect metalizat mi se pare un astfel de exemplu, materialul ei modern completand perfect tinuta pentru Revelion. Iar daca vrei sa intorci toate privirile, cu siguranta este optiunea ideala.

4. Catifea

 Sursa: Pinterest

Ce ne-am face noi fara vechea si bogata catifea? Lumea ar fi mai trista fara ea. Catifeaua este un material rafinat, bogat, cochet. Este materialul femeii clasice, care vrea sa cucereasca fara prea mare efort. As condimenta aceasta poveste, alegand un model modern de rochie, ca cel din imagine.

5. Franjuri

 Sursa: Pinterest

Gata de dans? Daca petrecerea de Revelion inseamna dans si voie buna pentru tine, rochia cu franjuri este optiunea ideala! Este o rochie care creeza miscare, fiind foarte dinamica si deosebit de feminina. Fiesta, baby!

 

Care dintre aceste rochii te atrage cel mai mult?


  • Te-ar mai putea interesa