Bine ai venit intr-un loc incantator!

BUDI (venind de la Beautiful uniqueness & Delightul Ideal) este un blog despre lifestyle, dar mai ales despre moda, coordonat de Andreea Claudia. Este un loc in care esteticul, stilul si pasiunea se intalnesc si devin un grup de imagini si cuvinte. Este asemenea unui experiment la chimie, dar unul mult mai stilat, unde culorile, literele, ideile si diferitele perspective sunt puse laolalta. Este usor de observat ca cea care detine blogul are o mare pasiune pentru acest domeniu si ca este cu adevarat dedicata fiecarui proiect la care ia parte.

Andreea a absolvit Facultatea de Matematica si Informatica, ceea ce o ajuta sa se organizeze temeinic. Matematica este o alta mare pasiune a ei si o poti gasi uneori rezolvand o problema dificila de teoria numerelor. Pe de alta parte, pasiunea pentru moda vine intr-un mod natural, este intuitiva si intr-un total contrast cu dragostea ei pentru matematica.

Andreea isi doreste cu multa ardoare sa inspire femeile din viata de zi cu zi cu un stil elegant, sfaturi interesante si povesti captivante. Locuind in Bucuresti – cunoscut si sub numele de Micul Paris –  Andreea este cumva o French girl care adora culoarea roz, stilul victorian, pantofii cu toc, gentile deosebite si lista poate continua.

Aici la BUDI fiecare colaborare este binevenita si fiecare este invitat sa paseasca intr-o lume cu stil, unde rafinamentul intalneste realitatea intr-un context coplesitor. O poti contacta pe Andreea la [email protected] pentru orice sfat despre stil, mai multe informatii sau o eventuala colaborare.

  • Articole recomandate