Cele mai bune locuri pentru poze în București – Ediția 2
Cele mai bune locuri pentru poze în București – Ediția 2
Cele mai bune locuri pentru poze în București – Ediția 2

Saga căutării celor mai instagrammabile locuri continuă! Am pregătit o nouă ediție a unuia dintre cele mai citite articole de pe blog – pentru prima ediție click AICI. Bucureștiul este plin de surprize: fie te încântă, fie te enervează. Dar are unele dintre cele mai frumoase locuri de făcut poze și câteva locuri pe care chiar merită să le vizitezi. Nu vreau să mă lungesc mult, așa că o să mă lungesc scurt (*exprimare intenționată) și îți prezint în continuare cele mai instagramabile locuri pentru poze în București:

1/ Casa Presei Libere

Adresă: Piața Presei Libere 1, București

Cele mai bune locuri pentru poze în București – Ediția 2

Fie că alegi micul parc din fața clădirii sau printre coloane (așa cum am făcut eu), Casa Presei Libere reprezintă un reper de neratat. Stilul arhitectural și dimensiunea impresionantă a clădirii sunt două dintre caracteristicile care fac din acest loc unul perfect pentru poze.

2/ Parcul Tineretului

Adresă: Sector 4, București

What to a wear to a romantic summer date

Dacă ți-ai făcut plan să te plimbi, dar să faci și poze, îți recomand cu multă căldură Parcul Tineretului. Un loc încântător, cu multe repere romantice, acest parc este ideal pentru pozele de vară într-o rochiță înflorată sau orice shooting de inspirație retro.

3/ Scările Fericirii

Adresă: Strada Doctor Grigore Romniceanu 13, București

The Very Best of Fall Colorful Boots

Devenite deja un landmark al Bucureștiului, Scările Fericirii sunt perfecte pentru pozele de tip Instagram. Colorate și fermecătoare, reprezintă locul ideal pentru poze. Dacă alegi să îți faci poze acolo, îți recomand fie să mergi dimineața devreme sau să ai răbdare, pentru că la amiaza locul se populeaza din plin.

4/ Parcul Izvor

Adresă: Splaiul Independenței, București

În acest caz, sunt două puncte pe care vreau să ți le recomand: primul este dat de parcul în sine și al doilea este dat de podul care trece peste Dâmbovița. În cazul acestei imagini, poza a fost făcută de pod, dar și parcul în sine este deosebit de fermecător. Recomand aceste două locuri pentru pozele de inspirație feminină, în care vrei să evidențiezi ținuta purtată.

5/ Teatrul Național București

Adresă: Strada Tudor Arghezi 5, București

Am admirat această zonă de lângă hotelul Intercontinental încă de când eram studentă. Maiestuos, elegant și de o frumusețe arhitecturală rar întâlnită, Teatrul Național București reprezintă locul perfect pentru pozele moderne, în care dorești să evidențiezi o ținută la modă.

6/ Park Lake

Adresă: Strada Liviu Rebreanu nr. 4, București

În articolul precedent am discutat despre sfera de lângă AFI Cotroceni, iar acum vreau să pun în evidență un alt mall drag mie. Este vorba de Park Lake, un mall inspirat de natură și de o construcție impresionantă, care va arăta ideal în pozele tale. Așa că, data viitoare când mergi la cumpărături, te poți opri în fața mallului pentru o ședință foto spontană.

7/ Parcul Lumea Copiilor, lângă roată

Adresă: Bulevardul Tineretului, București

Pentru pozele cu aer distractiv și comic, îți super recomand Parcul Lumea Copiilor. Eu am făcut această poză într-o după-amiază târzie, însă locația este perfectă pentru orice moment al zilei: fie în timpul zilei pentru ședințe foto luminoase, fie seara, când luminile magice ale jocurilor se aprind.

8/ Biblioteca Națională a României

Adresă: Bulevardul Unirii 22, București

7 Fall-Winter Trends that You Need to Try Now

Dacă vrei o ședință foto cu o clădire reprezentativă în background, îți recomand Biblioteca Națională a României. În acest caz, există o mulțime infinită de unghiuri și posibilități de a face poze, așa că este un loc flexibil în ceea ce privește o ședință foto creativă. Spre exemplu, noi am ales să surprindem clădirea traversând bulevardul și făcând poze pe strada paralelă.

9/ Bulevardul din fața Parcului Cișmigiu

Adresă: Bulevardul Regina Elisabeta 47, București

Bulevardul din fața Parcului Cișmigiu este încărcat de clădiri istorice, cu un aer elegant, perfect de a fi surprins în poze. Nu am ales să vorbesc doar despre o singură clădire (gen Primăria București) pentru că sunt multe locuri interesante în care poți alege să faci poze. Poza pe care noi am făcut-o este chiar în fața intrării în parcul Cișmigiu.

10/ Parcul Luigi Cazzavillan

Adresă: Strada Luigi Cazzavilan 25, București

Aaaaah, parcul acesta este un loc drag sufletului meu – este locul în care am făcut pozele de logodnă cu Darius și care au ieșit absolut fantastic. Total romantic, are o fântână elegantă care domină centrul părculețului și care mi se pare perfectă pentru pozele de cuplu sau cele de inspirație retro-romantică.

Cum ți se par toate aceste locuri?


 • Te-ar mai putea interesa

 • 5 2 votes
  Evaluarea articolului
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  2 Comentarii
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Ashley

  So many gorgeous spots to take a pic! Thanks for sharing!

  Elegant Duchess

  did find some great spots! Lovely photos and all the fabulous colours xx