Astăzi atingem un subiect picant. Deseori sunt întrebată cum găsesc aceste locuri frumoase în care fac pozele, unde sunt cele mai bune locuri în care pot fi făcute fotografii pentru Instagram. Și iată că astăzi îți ofer un răspuns pe larg! Așadar, iată cele mai bune locuri pentru poze în București:

1. Cărturești Carusel

Adresă: Strada Lipscani, nr. 55

Poza de mai sus a fost făcută în Cărturești Carusel. Datorită arhitecturii și design-ului interior impecabil, acesta a devenit o adevărată emblemă pe piața mondială a librăriilor. Scările albe în spirală, rafturile încărcate de cărți, ceai și multe alte bunătăți fac deliciul tuturor celor care îi trec pragul.


Girl on the stairs

2. Lângă Ateneu

Adresă: Strada Benjamin Franklin, nr. 1-3

De o frumusețe impunătoare, Ateneul Român reprezintă o sală de concerte, situată în Piața George Enescu. Aleea cu sculpturi, grădina îngrijită cu flori, coloanele elegante și construcția grandioasă fac din acest loc un monument care nu trebuie ratat.


Girl with white dress

3. Hotel Capitol, Calea Victoriei

Adresă: Calea Victoriei, nr. 29

Indiferent de momentul zilei în care vei alege să-ți faci poze aici, locul este încărcat de mult farmec și eleganță. De aceea, te-aș sfătui să alegi o ținută mai degrabă sofisticată, așa cum am făcut în poza pe care o vezi alături. Pro: pentru cele mai bune poze, mergi acolo la apus. Pozele vor ieși fantastic!


Girl texting on the phone

4. Muzeul Național de Istorie a României

Adresă: Calea Victoriei, nr. 12

Zic să mai zăbovim puțin pe Calea Victoriei, că tot este una dintre cele mai populare atracții turistice din București! Tot aici vei găsi Muzeul Național de Istorie a României, un loc plin de însemnătate care ilustrează milenii de istorie. Fațada grandioasă și treptele elegante sunt, cu siguranță, un loc ce merită vizitat (și captat într-o fotografie).


Smiling girl

5. La Fântâni

Adresă: Piața Unirii, nr. 2

Mutându-ne puțin mai spre centru, descoperim fântânile care au fost inaugurate recent și care oferă un super spectacol. Aburii produși de apa care pare că dansează și farmecul dat de construcția elegantă sunt background-ul ideal al unei poze reușite. Pro: rămăi și la spectacolul care se dă după lăsarea întunericului. Vei avea parte de muzică și efecte luminoase pe cinste.


Cele mai bune locuri pentru poze în București + Adresele acestora

Girl in the garden

6. Grădina Botanică

Adresă: Șoseaua Cotroceni, nr. 32

Nu ar trebui să fie o surpriză că acest loc se află menționat pe listă, este una dintre cele mai frumoase grădini din București. Aleile îngrijite străjuite de flori și arbuști fac din acest loc un adevărat rai al pozelor. Pro: Vizitează grădina în lunile de primăvară, magnoliile sunt divine acolo.


Girl with big bow

7. Sfera de lângă AFI Cotroceni

Adresă: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4

Pentru o imagine îndreptată mai spre viitor, cu un ușor accent tehnic, ți-aș recomanda sfera de lângă mall-ul AFI Cotroceni. Construcția impunătoare reprezintă un loc ofertant, ce îți permite să te joci cu ținuta, având posibilitatea de a poza atât într-o ținută casual, cât și într-una șic.


Girl with oversized shirt

8. Parcul Herăstrău

Adresă: Bulevardul Aviatorilor, nr. 1

Să ne mutăm mai spre nord, zic! Cunoscut și sub numele de Parcul Mihai I, acest parc imens oferă o multitudine de locuri incredibile în care poți face poze. Fie că alegi să faci poze lângă aleile verzi, la Grădina Japoneză sau lângă debarcader, garantat vei obține fotografii minunate.


Girl wearing pastel colors

9. Arcul de Triumf

Adresă: Piața Arcul de Triumf

Din nou, cred că nu ar trebui să fie o surpriză că am trecut acest loc pe listă. Construcția grandioasă, renovată recent, oferă un background mai mult decât interesant pentru pozele tale. Fie că alegi să faci pozele dimineața devreme sau la apus, Arcul de Triumf este o alegere mai mult decât potrivită.


Girl in front of a sky tower

10. Clădirile înalte din Pipera

Adresă: Strada Gara Herăstrău, nr. 4C

Am fost recent să-l iau pe Darius de la muncă în Pipera și nu îmi venea să cred câte locuri incredibile am descoperit! Clădirile înalte care exprimă această eră a tehnologiei sunt un loc perfect unde poți face poze reușite. Personal, mi-au plăcut enorm!

Cum ți se par toate aceste locuri?

17 opinii la “Cele mai bune locuri pentru poze în București”

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.