The Very Best of Fall Colorful Boots
The Very Best of Fall Colorful Boots
The Very Best of Fall Colorful Boots

Cei care mă urmăresc deja pe Instagram (dacă nu ai făcut-o încă, îți promit că merit un FOLLOW aici) cunosc o parte din această ținută, pentru că nu m-am putut abține să nu postez aceste scări colorate instagramabile. Sunt perfecte pentru poze! (+ alte 1000 de ”!” ). Dacă vrei să ajungi acolo, dă un search pe Google cu Scările Fericirii sector 5 și vei afla exact adresa locației. Buuun! Dar nu acesta este subiectul despre care vreau să îți povestesc astăzi, ci vreau să aduc în discuție cele mai faine botine colorate de toamnă. Nu tot ce înseamnă botină neagră înseamnă și frumos, așa că astăzi facem o călătorie șic printre cele mai frumoase botine colorate!

1/ Să vorbim puțin despre pasteluri

Toamna aceasta este complet diferită de tot ceea ce știam noi până acum. Da, într-adevăr, încă se poartă pantofii negri, ei reprezintă un model clasic, care nu se va demoda niciodată. Însă toamna din acest an freamătă sub suflul unor culori primăveratice precum lila, albastru deschis sau verde-fistic. Iar eu, sincer, nu aș putea fi mai entuziasmată de atât!

Toate aceste nuanțe pastelate evidențiază chiar și cea mai banală ținută. Tot ele pun accentul pe feminitate, sensibilitate, grija față de cei din jur. Botinele mele într-o culoare adorabilă de albastru deschis au făcut furori pe oriunde le-am purtat! Așa că dacă vrei să spargi tiparele, îți recomand o pereche de încălțăminte în tonuri pastelate.

The Very Best of Fall Colorful Boots
The Very Best of Fall Colorful Boots

2/ În culori de toamnă

pulovere pentru iarnă

Sezonul acesta, pe lângă toate pastelurile care au luat cu asalt universul modei, se poartă culorile intense de toamnă. Maroul rustic, cafeniul intens, bejul modern sau vișiniul catifelat sunt doar câteva dintre nuanțele care colorează plăcut botinele de toamnă. Nu doar că se integrează perfect cu peisajul autumnal, dar aceste nuanțe intense și savuroase complimentează perfect orice tip de ținută.

3/ Nuanțe șocante, dar perfecte

O a treia paletă de culori pentru încălțăminte care se face remarcată toamna aceasta este cea dată de nuanțele șocante, perfect intense și mai mult decât geniale. Astfel de culori sunt rozul fucsia, acvamarinul, lilaul sau albastrul intens. Toate aceste nuanțe sunt gândite să pună în valoare ținuta. Sunt excentrice și totuși, deosebit de atractive!

Eu am urmat acest trend încă de toamna trecută când am pus mâna pe botinele roz fucsia de mai sus și nu regret absolut deloc. Îmi este ușor să le port chiar și cu o pereche de blugi și o cămașă albă!

The Very Best of Fall Colorful Boots

Detalii ținută: Fustă: Stradivarius (model similar aici) || Tricou: Girls Power Romania || Botine: Asos (model similar aici) || Geantă: Zara (model similar aici) || Cordeluță: Zara

Tu pe ce culori de botine vei merge toamna aceasta?


 • Te-ar mai putea interesa

 • 5 8 votes
  Evaluarea articolului
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  17 Comentarii
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Eli

  I’m more into browns, blacks and other dark colors for boots, but I must say that your blue ones are cute

  Miri

  Love the pop of colour in all your looks! Have a happy weekend! Lots of love, Miri http://www.meetmiri.com

  Lisa Autumn

  all of these looks are AMAZING!

  jointyicroissanty

  Love these outfits and your boots in the first look are absolutely gorgeous!

  ————————————————————–

  Ashley

  I really do love a colorful bootie! Great looks, babe!

  -Ashley

  shianne

  WANT all thhose handbags you have such great taste!!

  Jill

  This is such a fun idea to incorporate bright colors into your fall wardrobe! Those blue and pink boots are amazing! Love your liner btw 🙂

  Jill
  https://jilliancecilia.com/

  Radi

  Love rustic browns or greys! Really I would wear any color…really depends on the outfit that day.

  http://www.fashionradi.com