How I create my Instagram Outfits
How I create my Instagram Outfits
How I create my Instagram Outfits

Oricine mă cunoaște știe destul de bine că Instagram este platforma mea preferată de social media și că, prin urmare, îmi petrec o grămadă de timp acolo. Poate mai mult decât ar fi cazul uneori…Mă rog, știu sigur că acolo inspir și sunt inspirată, așa că astăzi m-am gândit să îți împărtășesc câteva secrete despre cum îmi creez ținutele pentru Instagram. Mai jos, găsești informații detaliate.

1. Pun accent pe culori

Ador culorile! Nu, de fapt, pot afirma cu tărie că îmi trăiesc viața prin culori. Garderoba mea este plină de haine multicolore și această preferință se reflectă direct în ținutele pe care le prezint pe Instagram. Port rareori nuanțe neutre precum alb, negru, gri, bej, kaki (despre nuanțele neutre poți afla mai multe aici) și mai tot timpul nuanțe de roz fucsia, verde pădure, albastru ciel și mai nou, lila și galben. De exemplu, în ținuta de astăzi, deși port alb și negru, am spoit totul cu bluza roz. Un pic de culoare nu strică niciodată.

2. Aleg haine de inspirație feminină la greu

Nu o să mă vezi probabil niciodată pe Instagram –și nici în viața de zi cu zi!- purtând hanorace, pantaloni sport sau treninguri. No way! Nu am nimic cu stilul sport, din contră îl găsesc extrem de confortabil, însă el nu mă caracterizează deloc.

Dacă este un lucru pe care l-am învățat la Instagram, acela este ca întotdeauna să-mi pun în evidență propriul stil. Așa că incorporez la greu elemente feminine precum cordeluțe, volănașe, dantelă, mâneci bufante sau funde supradimensionate.

How I create my Instagram Outfits

3. Aduc (sau încerc să aduc) de fiecare dată ceva senzațional

Normalul mă plictisește în modă. Pentru mine, normalul este sinonim cu plictisul în modă.

De aceea caut să prezint elemente-surpriză în ținutele mele. Iar cel mai ușor mod de a păstra acest obicei este de a cumpăra întotdeauna haine care au ceva special: o croială asimetrică, un imprimeu exotic, nasturi cu diamante sau tip perle și lista poate continua la nesfârșit.

4. Mă las inspirată de locurile pe care urmează să le vizitez

Rareori prezint ținute pe Instagram de acasă, așa că în majoritatea timpului mă îmbrac în concordanță cu locurile pe care urmează să le vizitez. De exemplu, dacă știu că voi ieși la o plimbare cu Darius prin parc, îmbrac fie o rochiță feminină, fie o salopetă colorată, fie un mix elegant de haine. Sau dacă voi ieși la o cafenea, voi îmbrăca o ținută casual, la care voi adăuga accesorii care să evidențieze întreaga ținută.

5. Încep de la un articol de îmbrăcăminte…

…și construiesc întreaga ținută în jurul acestuia. Spre exemplu, pentru ținuta de astăzi, articolul de bază a fost această bluză feminină roz pe care o ador. Pentru a crea contrast, am ales pantalonii alb cu negru. Pantofii negri cu toc și geanta în aceleași nuanțe cu pantalonii au completat în mod armonios ținuta. Sau dacă am o fustă nouă pe care doresc să o evidențiez, aleg o bluză într-o nuanță veselă, pantofi cel mai probabil cu toc și apoi mă gândesc dacă voi adăuga o vestă, un trenci sau alte haine.

How I create my Instagram Outfits

Detalii ținută ~ Bluză: Vero Moda || Pantaloni: Zara (model similar aici) || Pantofi: Bagossa (model similar aici) || Geantă: Zara (model similar aici)

Tu obișnuiești să-ți prezinți ținutele pe Instagram?

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.