Pentru ca astazi sarbatorim Ziua Femeii, imi doresc ca acest articol sa fie unul special, dedicat mie, tie si in general, noua, femeilor. Pentru ca este o zi cu o importanta deosebita pentru noi, reprezentantele sexului feminin, fiind o sarbatoare a ceea ce noi reprezentam ca fiice, sore, mame, bunici, iar lista poate continua la nesfarsit. Cu aceasta ocazie, va spun cu cel mai mare drag posibil: la multi ani!

Fusta: Poema | Bluza: Zara (model similar aici)| Jacheta: Bershka (model similar aici) | Geanta: Zara (model similar aici) | Botine: Zara (model similar aici)

 

Conform datelor istorice, aceasta zi a fost prima data sarbatorita pe 28 februarie, 1909, la New York. Si, desi de-a lungul timpului, aceasta zi a fost sarbatorita si la alte date, ea a ajuns in timpurile noastre sa fie aclamata pe 8 martie. Pana la urma, de ce nu? Cel mai important aspect al acestei sarbatori este DE FAPT mesajul pe care ea il transmite: de respect si admiratie (fii atenta in engleza!) fata de femei.

De aceea, astazi imi doresc sa dedic acest articol femeilor si sa va prezint cateva dintre motivele pentru care apreciez sa fiu o reprezentanta a sexului frumos:

 

1.Ne place sa fim cochete

Eu, cel putin, ador aceasta parte! Ador sa ma aranjez, sa imi aleg cu grija hainele, sa ma fardez, sa ma rasfat cu diferite produse. Este o parte esentiala a noastra, aceea de a fi preocupate de aspectul nostru si al celor din jurul nostru. Eu, de exemplu, nu ma pot opri, si il aranjez si pe Darius, iubitul meu, ori de cate ori am ocazia.

2.Suntem puternice

Imi place sa cred ca suntem fragile la exterior si puternice la interior. Dar nu tot timpul infatisarea trebuie sa dea impresia de fragilitate! Avem femei care practica sporturi dure, femei care conduc companii si afaceri de succes, femei care imbina munca, iubirea si placerea. Nu spun ca e o lupta usoara. Nu spun ca tot timpul ne iese din prima. Dar si cand ne iese, ne iese bine!

3.Ne pasa

Avem un suflet mare. Si cred ca tarie ca acest lucru este valabil si in cazul barbatilor. Dar in cazul nostru, noi ne manifestam aceasta caracteristica intr-un mod diferit fata de ei. Fara a generaliza, avem un fel protector de a manifesta iubirea fata de cei dragi.

4.Invatam sa ne sprijinim

Este celebra deja invidia feminina, acea rivalitate ascunsa intre doua femei. Dar tind sa cred ca acest aspect tine mai mult de educatie, nu neaparat din ceva interior noua. Si desi suntem sarcastice unele cu altele, atunci cand ne aflam in impas, stim sa ne sprijinim. Iar acest lucru, la final de zi, este cel care trebuie luat cu adevarat in seama.

 

Tu in care dintre aceste 4 puncte te regasesti?


 • Te-ar mai putea interesa

 • 0 0 vote
  Evaluarea articolului
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  14 Comentarii
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Miranda Hicks

  Beautiful Post.I really Like it.I am loving being a women.
  Andreea,Serioussly I love it so insiprational Post.

  Andreea

  Thanks a lot, Miranda! Glad you like it. xo

  Atsuna Matsui

  Aww yess to International Women’s Day! I was attending a women’s summit that day and it was amazing and empowering to see so many successful women crushing it in the entrepreneur industry. I also love the color combination of the outfit you’re wearing here.

  BLOG | YOUTUBE | INSTAGRAM

  Andreea

  Thank you so much, Atsuna! Indeed, we are strong. xo

  districtofchic

  This look is so good! I love your bag and those boots!

  District of Chic

  jade goddard

  I love that outfit

  jadieegosh

  Radi

  I also love that we are caring and enjoy taking care of everyone!
  Happy Women’s Day!

  http://www.fashionradi.com

  Andreea

  You’re so right, Radi! xo

  Gemma

  Wonderful post! I really love your outfit!

  Gemma x
  http://www.jacquardflower.uk

  Andreea

  I’m so happy to hear that you like the outfit! xo

  Anna

  We are strong indeed: who else could juggle between career and motherhood! And I love that in this modern age girls are raised not to compete with each other but rather to empower one another

  Have a great week!
  Anna
  http://atlifestylecrossroads.com

  Andreea

  Wise words, Anna! I totally agree with you! xo

  SundayDahlias

  A great post for such a meaningful day! I love how emotional and sincere we can be!! People may think women are weak for showing and feeling so many emotions but I think it’s the exact opposite!!?

  http://www.sundaydahlias.com

  Andreea

  I totally agree with you! We are strong because we know how to show our emotions. xo