Girl in yellow dress

Până acum, vara aceasta a fost arzătoare pentru mine din toate punctele de vedere: de la temperaturile de peste 30 grade Celsius, până la toate activitățile care mi-au ocupat zilele de dimineața până seara. Iar pentru toate acestea, a trebuit sa aleg materiale care să îmi ofere confort de-a lungul unei zile (dar și să arate fabulos, că doar sunt eu și nu mă pot abține să nu mă “împodobesc” cu cele mai interesante haine). Așa că, astăzi am recapitulat ținutele purtate până acum și sunt gata să îți prezint piesele pe care le-am purtat în mod repetat vara aceasta:

Girl with yellow dress

1. Rochii diafane

Una dintre plăcerile mele în viață este să port rochii diafane în zilele toride de vară. Nu doar că sunt o încântare la nivel vizual, dar îmi place mult cum oferă o adiere răcoroasă atunci când adie vântul. Una dintre rochițele mele preferate este cea pe care o port în imagini: elegantă, vaporoasă și într-o nuanță perfectă de galben.

2. Pantaloni scurti

Evident, nu? Când vine vorba de pantalonii scurți, eu am un truc la care îmi face plăcere să apelez de fiecare dată. Anume, îmi place să port pantaloni scurți cu o bluză cu mânecă lungă. În acest fel, creez un echilibru în ținută, păstrând proporțiile.

Girl in white

3. Alb + alb + alb

În timpul verii, mă feresc de negru pe cât de mult posibil. Negrul purtat vara este ca ananasul de pe pizza. Nu își are locul acolo. Apelez în schimb la foarte multe culori, dar cel mai des posibil, aleg să port alb. Dincolo de prospețimea pe care o exprimă, albul este o nuanță nobilă, oferă rafinament unei ținute.

Girl with headband

4. Cordeluțe tip turban

Aceste cordeluțe au o dublă funcționalitate: oferă o estetică elegantă și nu îi permit părului să îmi cadă pe față în zilele toride. Îmi plac cele caracterizate de o paletă puternică de culori, așa cum este cea pe care o port în ținuta de astăzi.

Girl with pink pants

5. Pantaloni largi

Dacă mai sus aminteam de rochii diafane, acum este timpul să aduc aminte și de pantalonii vaporoși. Dincolo de gradul accentuat de confort pe care îl oferă, au avantajul de a crea senzația unor picioare mai lungi. De cele mai multe ori, îmi place să îi port cu sandale cu platforma (pentru a face și mai lungi picioarele lungi) sau cu pantofi cu toc pătrat.

6. Fuste de blugi

Nu este o surpriză, denimul este unul dintre cele mai utilizate materiale ale zilelor noastre. Nu doar pentru senzația de confort, dar și pentru că este un material comun, care nu necesită prea multă îngrijire. Îmi place să port fusta de blugi cu cămăși oversized sau topuri colorate.

7. Articole din bumbac

Bumbacul este un material esențial în timpul verii. Și deși nu îl prea port în ținutele cu care ies pe afara, în hainele de casă se află la loc de cinste. Un set de pijamele din bumbac este de vis într-o zi caniculară.

Girl with floral top

8. Topuri fără mânecă

Serios, cine are nevoie de mâneci la peste 35 de grade Celsius? Nimeni! Un top cu bretele late așa cum am purtat aici sau unul cu bretele subțiri îmi oferă o lejeritate mai mare decât o cămașă cu manâcă, de exemplu.

Girl with yellow dress

Rochie: Zara (model similar aici) | Pantofi:Zara | Cordeluță tip turban: Zara (model similar aici) | Geantă: Mohito (model similar aici)

9. Pantofi cu toc jos pătrat

Vara aceasta am avut mult de mers. Iar în majoritatea timpului, oricât de înnebunită sunt eu dupa tocuri, îmi place să port încălțăminte confortabilă. În general, caut modele deosebite de sandale cu toc jos care îmi oferă lejeritate în timpul mersului.

10. Clame și elastice cu care mi-am prins părul

Dacă nu vara, atunci când? Îmi place să îmi țin părul prins într-o coadă de cal în zilele toride, iar în cele mai puțin caniculare, îmi place să îmi împodobesc părul cu tot soiul de clame cu model. Nu doar că scot din banalitate ținuta purtată, dar mă fac să par diferită de la zi la zi.

Tu ce alegi să porți în zilele caniculare?


 • Te-ar mai putea interesa

 • 0 0 vote
  Evaluarea articolului
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  21 Comentarii
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Atsuna Matsui

  Aww I love your summer wardrobe essentials. I could totally resonate with some of the pieces you mentioned. Like I definitely wear flowy dresses all the time during the summer time and gravitate towards a lot of white pieces as well.

  BLOG | YOUTUBE | INSTAGRAM

  Andreea Claudia

  Thank you so much, Atsuna! Flowy dresses and white clothes are just perfect for summer. xo

  Grace Louise

  That yellow dress is so gorgeous Hun and I love your picks for summer! x

  Grace Louise || http://www.gracelouiseofficial.blogspot.co.uk/

  Andreea Claudia

  Thank you so much, Grace Louise! That yellow dress is one of my favourites, too. xo

  Minhal

  Cotton outfits are a must for the summer season. It gets so hot where I live that you cannot survive without flowy and comfortable outfits. Just the thought of jeans makes me cringe and I also hate wearing black in the summers too and agree that its like pineapple on pizza haha!

  https://lifewithmins.blogspot.com

  Andreea Claudia

  Cotton outfits are a must have during summertime! Thank you so much for dropping by, babe. Your words mean a lot to me. xo

  Jessica

  That’s such a fabulous outfit you got there dear! Can’t go wrong with yellow this season, and your yellow dress is just so pretty on you!
  Jessica | notjessfashion.com

  Andreea Claudia

  Thank you so much, Jessica! So happy that you like this look. xo

  TASFIA H

  WOW such pretty outfits! So beautifully put together! Love them!! xo

  Tasfia
  http://www.styleandlatte.com

  Andreea Claudia

  Thank you, Tasfia! I’m so happy to hear that you like the outfits. xo

  I looooove this post! Pineapple is delicious, but I agree that does not belong on a pizza, so I think we could be friends lol. Also you have great style!

  Lindifique

  Hehe, welcome to my squad where we enjoy pineapple, but not on pizza! xo

  Margot R

  SO beautiful ! I love everything you’re wearing.
  And theses items are also my favorites for summer.
  Headbands look so good on you.
  xx
  Margot
  https://troughthepasturesofthesky.com

  Andreea Claudia

  I love headbands and I’m so happy that they are a trend again. Thank you so much for your kind words, Margot! xo

  Rach

  Loving the yellow color for Summer! Such a darling look!

  http://www.rdsobsessions.com

  Andreea Claudia

  Yellow it’s a great shade to wear during summertime. <3 Thanks for dropping by, Rach! xo

  SundayDahlias

  You look beautiful in that yellow! It’s perfect for summer!

  http://www.sundaydahlias.com

  Andreea Claudia

  I agree with you, babe! Thank you so much! xo

  jointyicroissanty

  Love that yellow dress! You look so stylish!

  Andreea Claudia

  Thank you so much, sweetheart! Your words mean a lot to me. xo

  Natassia Crystal

  So in love with that yellow outfit!! 🙂

  Twitter | Blog: Geekette in High Heels | Instagram