Rochie: Zara| Jacheta: Zara | Curea: Stradivarius | Dresuri: Calzedonia | Geanta: Zara

Get ready to be fierce! Sezonul acesta, inhibitiile sunt lasate deoparte, iar imprimeul de leopard revine in voga si e mai hot ca niciodata! Puternic, feroce si deopotriva feminin, acest imprimeu ofera siguranta purtatoarei sale. In plus, are un grad de versatilitate destul de ridicat, putand fi purtat chiar si la o pereche de pantofi sport.

Pentru tinuta pe care v-o prezint azi, am ales o rochie simpla din punct de vedere al constructiei, dar complicata din punct de vedere al mesajului puternic transmis de imprimeu. O varianta cool si moderna de a purta acest imprimeu este utilizarea unor culori solide, mai precis al unor materiale simple, intr-o singura culoare. Aici intervin haina rosie eleganta si dresurile negre ce mi-au tinut de cald. Botinele rosii au venit la pachet, as zice, si au alcatuit un ansamblu cochet cu restul tinutei. Ca accesorii, am optat pentru o curea (tot rosie, ce surpriza!) si o geanta alba, daca tot este o piesa hot al sezonului. As putea spune ca, atunci cand vine de imprimeuri (orice fel de imprimeu, nu doar unul exotic), cheia este sa controlezi imprimeul.

Gandeste-te la imprimeuri ca la un procentaj! 20% imprimeu inseamna ca il poti “asezona” cu alte articole dramatice; spre exemplu, multa culoare. 50% iti spune ca trebuie sa ai grija sa obtii un balans intre imprimeu si celelalte lucruri folosite. 80% iti zice ca deja toata treaba este facuta de imprimeu si nu mai este nevoie decat de o pereche de pantofi simpli sau adidasi. Aaah, exista matematica in orice! Alte idei de a purta acest imprimeu:

Sursa: Pinterest
In aceleasi culori ale imprimeului

Cea mai sigura alegere, din punctul meu de vedere. O combinatie reusita, echilibrata, de mult bun-gust. Este suficient sa alegi un articol cu imprimeu, restul poate fi simplu, de culoare maro.

Sursa: Pinterest
La nivelul accesoriilor

Acesta ar fi un procentaj de 20-30%, ceea ce inseamna ca se mai pot adauga si alte imprimeuri! In acelasi timp, este perfect pentru acelea dintre voi care nu vor sa poarte neaparat un intreg articol cu acest imprimeu.

Sursa: Pinterest
 

Cu alte culori 

Cand spun “alte culori”, ma refer la culori puternice, vibrante. Personal, ador combinatia albastru – galben – imprimeu de leopard. Tu nu?

Sursa: Pinterest
Intr-un ansamblu

Este vorba de procentajul de 80% de care aminteam mai sus. Personal, alegerea adidasilor albi mi se pare perfecta, deoarece echilibreaza intreaga tinuta. Machiajul natural, simplu, este din nou, alegerea perfecta!

Sursa: Pinterest
Intr-o combinatie mai putin uzuala

Aici ma refer la un amestec de elemente din diferite categorii ale modei care separat, fiecare exprima un mesaj, dar care impreuna, ofera o imagine. Acelasi lucru se poate spune despre stylingul din imagine. Un amestec absolut fascinant!

 

Tu ai in garderoba haine cu imprimeu de leopard?


  • Te-ar mai putea interesa