Top with puff sleeves

Astăzi am de gând să vă povestesc despre un trend care a început sa ia naștere în urmă cu ceva timp, dar care continuă să câștige notorietate zilnic. Este vorba despre hainele din organza, acel material semitransparent, deosebit de sexy. Rămâi alături de mine pentru a afla cum poți purta acest material într-un mod elaborat, dar și cum poți spune da semitransparenței în garderoba ta:

Girl in blue outfit

Pentru cele cărora nu le place organza

Pot exista diferite motive pentru care acest material semitransparent să nu te atragă. Există însă un mod inteligent de a-l purta fără a părea vulgară: într-o proporție mică. Așa cum am procedat eu în ținuta de azi. Cum organza se găsește doar la nivelul umerilor, impactul este oarecum minim. Astfel ținuta este modernă, cu un aer ușor vintage. Inserțiie de organza transformă orice top, fustă sau rochie, așa că eu le recomand cu căldură dacă dorești să porți ceva atipic.

Sfat: Alege să porți organza într-o proporție mică, dar care să ofere un aer șic ținutei create.


Sheer blouse with ruffles

Pentru cele cărora nu le displace organza

Când vine vorba de o ținută reușită, proporțiile trebuie luate tot timpul în considerare. Pot spune același lucru despre echilibru. Dacă nu ai probleme în a purta acest material, echilibrul este cel care trebuie păstrat întotdeauna. De aceea te-aș sfătui să porți un top din organza pe dedesubtul unei rochii sau al unui sacou. La fel de bine poți lua o maletă din organza pe deasupra unui maieu cu bretele subțiri. 

Credit: Pinterest

Sfat: Păstrează un echilibru între semitransparență și materialele opace.


Pentru cele cărora le place mult organza

Ei bine, scena este a voastră din acest punct de vedere! Fie că vorbim de o rochie din organza fabuloasă, sau de o bluză cu mâneci bufante, opțiunile sunt nelimitate. Oferă un aer modern ținutei adăugând o pereche de ochelari de soare într-o formă de hexagon sau altă figură geometrică și ești gata să cucerești lumea.

Credit: Pinterest

Sfat: Poartă organza cu îndrăzneală, dar ”împinge” ținuta într-o zonă modernă, lipsită de vulgaritate.

Blouse with puff sleeves
Blouse with puff sleeves

Bluză: Zara | Jeans: H&M (model similar aici) | Ochelari: H&M (model similar aici) | Geantă: Stradivarius (model similar aici)

Ție îți place să porți organza?

5 opinii la “#Trending – Spune da semitransparenței”

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.